Henk Stoel

“Twintig jaar geleden leerde ik John kennen. Ik was zijn financieel adviseur en gaf hem advies voor zijn privé activiteiten. Onze contacten zijn altijd gebleven, ook toen hij in 2000 voor zichzelf begon. Ik hielp hem toen met de financiële zaken voor zijn eerste projecten. Ik had zoveel vertrouwen in hem dat toen ik in 2008 zelf een huis wilde bouwen, ik John heb gevraagd dit te begeleiden. Hij wist intussen wel dat ik het beste wil voor een goede prijs en dat heeft hij helemaal waargemaakt. Zo wist hij alle offertes heel analytisch te doorgronden en te vergelijken. Hij is wat minder goedgelovig dan ik en dat heeft me heel veel geld bespaard.

Plat gezegd: Met John erbij weet je zeker dat je niet genaaid wordt. Dat is een hele zorg minder. Bovendien neemt hij je veel zorg uit handen. Een mooi voorbeeld is de aankoop van een dure trap waarbij John door het op een slimme manier verkrijgen van informatie ervoor zorgde dat die trap een stuk goedkoper werd. Er wordt wel eens gezegd dat je een huis drie keer bouwt. John is de enige die ik ken die het in één keer kan.
John kan goed plannen en goede prognoses maken. Hij is duidelijk en blijft vrijwel altijd vriendelijk. Opvallend is zijn gestructureerde aanpak. Ik zou hem een bezige bij willen noemen die veel honing van heel goede kwaliteit produceert.”Terug

Copyright © 2020 Alle rechten voorbehouden disclamer