SSHA


Voor meer informatie over SSHA, leest u dan verder bij: wie zijn wij, wat doen wij, studentenappartementen en aanmelden.

Wat zijn wij

SSHA staat voor Stichting Studenten Huisvesting Apeldoorn. SSHA is voor de woningzoekende student in Apeldoorn de juiste organisatie als het gaat om leuke en betaalbare studentenkamers. 

Wat doen wij

SSHApeldoorn helpt je bij het vinden van een geschikte kamer of appartement. SSHApeldoorn richt zich op een bepaalde doelgroep. Tot deze doelgroep behoor je als je student bent of als je een werkende jongere bent (en net je opleiding hebt afgerond). 

Studentenappartementen

Het aanbod van studentenkamers- en appartementen vertaalt zich in verschillende projecten met 2 of meer kamers en mogelijkheden voor 2 of meer medebewoners. De grootte van de kamers zijn van 20 m2 tot 35 m2 met daarnaast veel gemeenschappelijke voorzieningen en je betaalt rond de €350, - all-inclusive. De locaties liggen in of net buiten het centrum van Apeldoorn. 

Aanmelden

Ben je op zoek naar een betaalbaar appartement of kamer op een goede locatie, meld je dan aan door een mail te sturen naar info@sshapeldoorn.nl. Vermeld in deze mail je persoonlijke gegevens en per wanneer je woonruimte zoekt.

Copyright © 2020 Alle rechten voorbehouden disclamer