Gerealiseerde projecten


Voor meer informatie over door ons gerealiseerde projecten, lees verder bij de afzonderlijke projecten. 

 Rumah Saya

QaMP Projectontwikkeling heeft in opdracht van Stichting Nusantara 24 wooneenheden gerealiseerd op het huidige terrein van Rumah Saya. 

Op vrijdag 2 december 2009 is gestart met de uitbreiding van Rumah Saya. Op vrijdag 29 oktober 2010 is de officiële opening gevierd.
Onder "Actueel/Nieuwsarchief" vindt u de betreffende persberichten.

Rumah Saya doet mee met de achitectuurprijs 2010.
Bij de opening werd nog eens duidelijk hoe mooi en hoe goed het plan is ingepast in de omgeving en vooral ook hoe blij de bewoners zijn met hun nieuwe onderkomen. Rumah Saya is genomineerd voor de Stentor publieksprijs architectuur 2010 en is geëindigd bij de laatste 8, die beoordeeld zijn door een vakjury.

Terwoldseweg

“Het zijn 8 halfvrijstaande woningen met garages traditioneel gebouwd op zeer ruime kavels van ca. 440 tot 500 m2.” “Een unieke combinatie”, aldus John Kampkuiper eigenaar van QaMP Projectontwikkeling B.V. die initiator is van het project. “Deze combinatie van woningtype en kavelgrootte vind je momenteel nergens in de nieuwbouwsector in Apeldoorn.” De woningen zijn gelegen aan de zuidrand van Zuidbroek. De 8 nieuw gebouwde woningen staan aan de Terwoldseweg overwegend tussen vrijstaande woningen aan de rand van de wijk. Het villa-achtige karakter van de woningen met een jaren ’30 - typologie kenmerkt zich door juiste toepassing van bouwmassa, detaillering, kleurstelling en materialisering. Naast het standaardontwerp zijn een aantal optionele uitbouwvarianten aangeboden met mogelijkheden als woonkeuken en bijkeuken. In juni 2007 zijn de woningen opgeleverd aan de nieuwe bewoners. Prijzen vanaf € 379.500,- v.o.n.

Diverse projecten voor individuele opdrachtgevers in apeldoorn

QaMP heeft voor meerdere individuele opdrachtgevers villa's gebouwd

 

Copyright © 2020 Alle rechten voorbehouden disclamer